Steun Mercy Ships via de Havenrun 2016

08.06.2016

Op 17 september 2016 wordt de tweede editie van de Antwerpse havenrun gelopen. 15 km langs en door Antwerpse havenbedrijven. Zin om mee te lopen?

Hoopvolle vliegreis voor Rosella

08.06.2016

De dag dat Rosella werd geboren was voor haar vader en moeder de mooiste en moeilijkste dag van hun leven. Hun hart stroomde over van dankbaarheid, maar was tegelijk gebroken door de gespleten lip van Rosella. Ze hadden nog nooit zoiets gezien: de...

Een huwelijk op de Africa Mercy

08.06.2016

Laurin was loodgieter in Amerika. Esther was verpleegster in Engeland. Hun liefde om arme mensen te helpen leidde tot hun liefde voor elkaar… en zelfs tot een huwelijk.

Ontmoet Mercy Ships!

13.05.2016

Mercy Ships komt naar u toe ! Ontmoet onze enthousiaste vrijwilligers, hoor de verhalen over hun werk in België en aan boord van de Africa Mercy, stel uw vragen. Neem familie en vrienden mee ! Inkom gratis. Op 21 mei in Neerpelt en op 11 juni in...

De magie van de Africa Mercy

11.05.2016

De Vlaamse Isabelle (tweede van rechts op de foto) vertrok bang en onzeker als vrijwilligster naar ons hospitaalschip. Ze wist niet wat haar te wachten stond. Maar al snel werd ze geraakt door de magie van de Africa Mercy. Lees haar verhaal.

AGENDA

orthopedisch centrum

Bezoek een plaatselijk hospitaal waar Mercy Ships Dokters lokale dokters orthopedische technieken aanleren.

Mercy Ships - orthopedisch hospitaal

>> Virtueel bezoek
Hou de linkermuisknop ingedrukt en navigeer waarheen je ook wil..

Mercy Ships videos

Bekijk hier filmpjes over Mercy Ships

Partners

Hosting von Hostpoint