fbpx

Mercy Ships biedt directe zorg en investeert in de toekomst door vormingen en het verbeteren van medische infrastructuur in landen waar de Africa Mercy voor anker gaat. Mercy Ships geeft vorming aan medische professionals en organiseert landbouwcursussen, waarbij lokale landbouwers moderne en duurzame landbouwtechnieken aangeleerd krijgen. De deelnemers kunnen die opgedane kennis doorgeven aan hun collega’s.

Uw gift kan een leven veranderen

78 cent van elke euro die Mercy Ships ontvangt, gaat direct naar de werking van het schip en de programma’s die we aan land opzetten om operaties en eersteklas gezondheidszorg te bieden aan de allerarmsten. Slechts 22 cent gaat naar algemene kosten, administratie en fondsenwervingsactiviteiten. We mogen ook regelmatig rekenen op de vrijgevigheid van privépersonen of bedrijven die ingezamelde bedragen verdubbelen.

Geven op een andere manier

Een gift geven aan het goede doel kan op meerdere manieren. Met uw gift aan Mercy Ships weet u dat u operaties mee mogelijk maakt en gezondheidszorg toegankelijk voor de allerarmsten. Misschien heeft u een goed idee of wilt u meerdere mensen betrekken in het helpen van onze patiënten. Denkt u individueel of als groep toekomstgericht en wilt u op de langere termijn graag een grote impact hebben? We denken graag met u mee!

 

Bedrijven

Investeer als bedrijf, club of vereniging in mensenlevens.Wilt u een benefiet, diner of een sportactiviteit organiseren? Wij overleggen graag met u.

 

Contact

Testament

Wilt u Mercy Ships opnemen in uw testament? Een mooi en warm gebaar. Zo geeft u kinderen en volwassenen in Afrika ook na uw leven hoop en genezing.

 

Lees meer

Acties

Heeft u iets te vieren? Laat Mercy Ships dan delen in uw feestvreugde en vraag geen cadeaus maar een gift voor Mercy Ships. Uw initiatief helpt onze patiënten!

 

Contact

Uw tijd is geld waard

Help mee levens veranderen