fbpx

Mercy Ships biedt directe zorg en investeert in de toekomst door vormingen en het verbeteren van medische infrastructuur in landen waar de Africa Mercy voor anker gaat. Mercy Ships geeft vorming aan medische professionals en organiseert landbouwcursussen, waarbij lokale landbouwers moderne en duurzame landbouwtechnieken aangeleerd krijgen. De deelnemers kunnen die opgedane kennis doorgeven aan hun collega’s.

Uw gift kan een leven veranderen

78 cent van elke euro die Mercy Ships ontvangt, gaat direct naar de werking van het schip en de programma’s die we aan land opzetten om operaties en eersteklas gezondheidszorg te bieden aan de allerarmsten. Slechts 22 cent gaat naar algemene kosten, administratie en fondsenwervingsactiviteiten. We mogen ook regelmatig rekenen op de vrijgevigheid van privépersonen of bedrijven die ingezamelde bedragen verdubbelen.

Geven op een andere manier

Een gift geven aan het goede doel kan op meerdere manieren. Met uw gift aan Mercy Ships weet u dat u operaties mee mogelijk maakt en gezondheidszorg toegankelijk voor de allerarmsten. Misschien heeft u een goed idee of wilt u meerdere mensen betrekken in het helpen van onze patiënten. Denkt u individueel of als groep toekomstgericht en wilt u op de langere termijn graag een grote impact hebben? We denken graag met u mee!

 • Bedrijven

  Investeer als bedrijf,
  club of vereniging in
  mensenlevens.Wilt u een
  benefiet, diner of een
  sportactiviteit organiseren?
  Wij overleggen graag met u.

   

  Contact
 • Testament

  Wilt u Mercy Ships opnemen
  in uw testament? Een mooi
  en warm gebaar. Zo geeft u
  kinderen en volwassenen in
  Afrika ook na uw leven
  hoop en genezing.

   

  Lees meer
 • Acties

  Heeft u iets te vieren? Laat
  Mercy Ships dan delen in uw
  feestvreugde en vraag geen
  cadeaus maar een gift voor
  Mercy Ships. Uw initiatief
  helpt onze patiënten!


  Contact

Uw tijd is geld waard

Help mee levens veranderen