Somaya hazenlip geduldig

Somaya’s tweede kans

Neny keek er erg naar uit om naar haar dorp terug te keren. Zij kon niet wachten om haar buren de nieuwe lieve lach van Somaya te tonen.

Lees meer
Juste tumor voor moeder

Juste wil president worden

Vier jaar oud, een sterke wil en hij lijkt helemaal geen last te hebben van de knobbel die op zijn hoofd groeit. Hij heeft zelfs al plannen gemaakt voor als de operatie achter de rug is.

Lees meer

Rajo kreeg veel meer dan een “nieuw” voetje

Al van jongs af droeg hij een serieuze rugzak met zorgen mee. Zijn mama heeft hij nauwelijks gekend. Ze overleed aan knokkelkoorts en hij werd geboren met een klompvoetje.

Lees meer

Israël, een lach die harten verovert

Met zijn brede lach verovert hij de harten van iedereen die hem ontmoet. Zijn gespleten bovenlip lijkt wel een fladderende vlinder op zijn gezicht.

Lees meer

Joanes kreeg een recht voetje

Joanes, een jongetje van 6 maanden, is door zijn moeder naar Mercy Ships gebracht in Cotonou. Hij heeft een klompvoet aan zijn rechterbeen.

Lees meer

Rachidi wil zijn doel bereiken

Voetballen is altijd zijn grootste droom is geweest. Met hard te werken aan zijn herstel kan hij zijn dromen verwezenlijken.

Lees meer
verhaal-othopedie-Juvencia-x-benen-mercyships-benin-afrika

Juvencia kan zelfstandig naar school

Terwijl Juvencia nog herstelt van haar operatie, droomt haar moeder al van een betere toekomst voor haar kleine meisje. Zal Juvencia naar school gaan?

Lees meer

Faith is een echte kampioen

Faith is een echte kampioen. Veertien dagen na de operatie is ze klaar om naar huis en haar familie te gaan met twee rechte beentjes.

Lees meer

Thierry op weg naar genezing

Thierry is bezorgd en bang voor zijn toekomstige behandeling. Hij zal veel moed nodig hebben en hard moeten vechten om zijn gezondheid te herwinnen.

Lees meer

Memouna komt uit haar cocon

Na een toch succesvolle operatie is het nu aan Memouna om verder te genezen, zowel lichamelijk, als mentaal.

Lees meer