Jacques, Marie & Elodie

Amina kwam met haar vier kinderen naar de Africa Mercy. Zelf kreeg ze als kind een oogoperatie die haar toekomst mogelijk maakte.

Lees meer

Mabouba

Mabouba kon door haar tumor amper nog eten. Bij een eerste operatie liep het ook nog eens mis. Mercy Ships was haar laatste en enige kans op hulp.

Lees meer

Wacht maar tot de tumor weg is

Elke dag opnieuw trotseerde Sonia blikken van afkeer op weg naar haar job als verpleegster. Nu kan ze op zoek naar Mr. Right om een gezin te stichten

Lees meer
Ulrich geduldig orthopedische

Ulrich ontmoet Hugo Broos

Nu staat Ulrich op zijn twee benen, hij gaat nog wel met krukken, maar binnen een aantal maanden gaat die jongen gewoon kunnen wandelen zoals wij.

Lees meer
Somaya hazenlip geduldig

Somaya’s tweede kans

Neny keek er erg naar uit om naar haar dorp terug te keren. Zij kon niet wachten om haar buren de nieuwe lieve lach van Somaya te tonen.

Lees meer

Juste wil president worden

Vier jaar oud, een sterke wil en hij lijkt geen last te hebben van de knobbel zijn hoofd. Hij heeft zelfs al plannen gemaakt voor als de operatie achter de rug is.

Lees meer

Rajo kreeg veel meer dan een “nieuw” voetje

Rajo droeg een serieuze rugzak met zorgen mee. Zijn mama heeft hij nauwelijks gekend. Ze overleed aan knokkelkoorts en hij werd geboren met een klompvoetje.

Lees meer

Israël, een lach die harten verovert

Met zijn brede lach verovert hij de harten van iedereen die hem ontmoet. Zijn gespleten bovenlip lijkt wel een fladderende vlinder op zijn gezicht.

Lees meer

Joanes kreeg een recht voetje

Joanes, een jongetje van 6 maanden, is door zijn moeder naar Mercy Ships gebracht in Cotonou. Hij heeft een klompvoet aan zijn rechterbeen.

Lees meer

Rachidi wil zijn doel bereiken

Voetballen is altijd zijn grootste droom is geweest. Met hard te werken aan zijn herstel kan hij zijn dromen verwezenlijken.

Lees meer