fbpx

Stem Mercy Ships in de Standaard

10 augustus 2018

Stem op de Standaard Solidariteitsprijs

Dinsdag 24 juli verscheen op de achterkant van de Standaard een paginagrote advertentie van Mercy Ships. Samen met 20 andere NGO’s en goede doelen organisaties is Mercy Ships geselecteerd door de vakjury van de Standaard. We voelen ons hiermee enorm bevoorrecht!

Advertenties, dat kost toch veel te veel geld?

Binnen de goede doelen sector is het van groot belang om zorgvuldig om te gaan met de financiële middelen die we als organisatie beschikbaar hebben. Het gaat immers om het geld van de donateur wat we gebruiken om ervoor te zorgen dat we onze doelstellingen behalen. De kern is dat we samen met u mensen in erbarmelijke omstandigheden willen helpen door het bieden van medische zorg en om de juiste training te geven aan lokale medici om zo die zorg te kunnen bieden.

Een lang verhaal kort is dat wij dus zo min mogelijk willen spenderen aan advertenties of reclame. Toch is dit soms noodzakelijk om ook andere mensen enthousiast te maken voor Mercy Ships en hen kennis te laten maken met onze organisatie. Dat de Standaard dit initiatief neemt is een enorme opsteker voor niet alleen ons, maar ook de andere participerende organisaties.

Wat levert het dan op?

Het winnen van de Standaard solidariteitsprijs is enorm waardevol voor ons als organisatie. Het zou namelijk betekenen dat we nog 3 keer achter op de Standaard mogen adverteren. Op die manier kunnen we meer mensen bereiken en daarmee meer mensen betrekken bij het werk van Mercy Ships.

Wij zien onze donateurs niet enkel als gulle gevers. We zien u als trouwe achterban. Een groep mensen die bewogen zijn met de mensen die we helpen.

Helpt u mee?

We zouden u willen vragen op ons te stemmen en zo een steentje bij te dragen. Het zou toch fantastisch zijn wanneer u over enkele weken de krant mag ontvangen en kunt zeggen; ‘Kijk, deze organisatie draag ik een warm hart toe!’

Het stemmen is eenvoudig en kost u misschien 5 minuten in totaal, maar is van grote waarde voor Mercy Ships. Klik hier om naar de site te gaan van De Standaard en volg de instructies. U krijgt een email om te bevestigen dat u daadwerkelijk wilt stemmen.

“Sharing is caring”

Mocht u op Facebook zitten, vergeet dan niet om ook daar ons bericht te delen. Kleine moeite, maar een groot gebaar! Bedankt voor uw hulp!

Meer uitleg over de prijs en advertenties van vorig jaar.