Fudia Mercy Ships

Help Fudia op weg naar haar genezing

> Doe hier een gift

Tot welke ellende een gebrek aan gezonde voeding en goede medische zorg kan leiden, wordt schokkend duidelijk bij Fudia. Haar kromme beentjes zijn 10 jaar geleden ontstaan door ernstige ondervoeding en het gebrek aan essentiële voedingsstoffen, zoals vitamine D.

Met man en macht werd geprobeerd om haar te helpen. Fudia is een weeskindje. Haar oom Joseph zorgt goed voor haar. Hij heeft alle dokters in de wijde omgeving afgelopen, smekend om een oplossing. Helaas, niemand kan iets voor Fudia doen.

Haar aandoening is té ernstig. Geen enkele arts in haar land, Sierra Leone, heeft de middelen en de kennis om haar te opereren. Alleen met een operatie door onze vrijwillige chirurgen kan Fudia een betere levenskwaliteit hebben en zal ze, als ons ziekenhuisschip weer vertrokken is, volledig zelfstandig kunnen leven. En dit zonder af te hangen van medische zorg, want die is in de meeste gevallen niet voorhanden in Afrika.

De operatie van Fudia is complex en delicaat. Onze vrijwillige chirurgen en verpleegkundigen voeren die volledig gratis uit. Maar de kostprijs van het operatiemateriaal bedraagt 550 euro. Dat is een flink bedrag. Daarvoor heeft Fudia uw bijdrage nodig.

Maak de levensveranderende operatie van Fudia mogelijk

Schenk het operatiemateriaal voor Fudia of een deel daarvan (bijvoorbeeld 150 euro voor een kit met chirurgisch materiaal, 50 euro voor plaaster en verband of 25 euro voor medicatie), zodat wij uw gift kunnen samenleggen met die van andere gulle mensen.

Niet vergeten: voor giften vanaf 40 euro kan je een fiscaal attest ontvangen. Zo kan je een belastingvermindering krijgen ter waarde van 45% van het totaalbedrag van je gift(en).

Van harte bedankt voor je steun!

> Doe hier een gift voor de operatie van Fudia

Fudia Mercy Ships

Fudia werd grondig onderzocht door de vrijwillige dokters van Mercy Ships.