Een verhaal bij elke patiënt

Duizenden patiënten, met nog meer verhalen. Elk verhaal is uniek, bijzonder en raakt. Verdriet en pijn, maar dan het verhaal van hoop en een nieuwe toekomst. Bekijk de foto's en de video's en beleef het verhaal van onze patiënten mee. Wist u, dat u deel kunt uitmaken van hun verhaal? Kijk eens verder hoe u ook betrokken kunt zijn en het verhaal van iemand anders kunt veranderen.

Meer
Dokter Amadou kan zijn eigen patiënten weer helpen

Hij heeft al honderden mensen in zijn omgeving geholpen. Maar door een tumor in zijn gezicht, die steeds groter begint te worden, komt Amadou’s passie om anderen te helpen in gevaar.

Lees het hele verhaal
Meer
Mohamed voetbalt weer

Toen Mohamed 1 jaar was werd het langzaam duidelijk dat zijn benen niet recht, maar gebogen waren. Zijn mama Simone wilde hem direct mee naar de dokter nemen, maar Mohameds vader hield haar tegen.

Lees het hele verhaal
Meer
Koumba werd bevrijd van een tumor

Vijf jaar geleden kwam het leven van Koumba plots op losse schroeven te staan wanneer ze een bult in haar nek ontdekt. Het is een tumor, die door de jaren heen zo gegroeid was dat hij haar luchtwegen blokkeerde.

Lees het hele verhaal

Geef je vandaag nog op en kom aan boord!

Zonder onze vrijwilligers, geen verhalen

Zonder uw ondersteuning en de hulp van duizenden vrijwilligers is er geen verhaal. Een ieder die met Mercy Ships in zee gaat schrijft zijn eigen verhaal. Wat is er mooier dan je belangeloos inzetten voor het leven van een ander? Bekijk hier waarom onze vrijwilligers daarvoor kiezen en raak geïnspireerd.

Meer
Deddy loopt al jaren mee op de Africa Mercy

Deddy loopt al jaren mee op de Africa Mercy

Dit jaar tekende Deddy bij voor nóg een jaar op de Africa Mercy, als teamleider in de operatiekamer. We vroegen haar naar haar ervaringen op het schip.

Lees het hele verhaal
Meer
“Een buitengewone ervaring”

“Een buitengewone ervaring”

Anne Strycek ging in maart voor ruim een maand aan de slag als tandarts in Guinee. “Ik zou iedereen aanraden om vrijwilliger te worden bij Mercy Ships.”

Lees het hele verhaal
Meer
Klaar voor een tweede uitdaging op de Africa Mercy

Klaar voor een tweede uitdaging op de Africa Mercy

“Mijn boodschap voor toekomstige vrijwilligers? Doen, doen en nog eens doen!”

Lees het hele verhaal

Er is een immense nood. Aan de lange rij patiënten lijkt geen einde te komen. Elke keer weer word ik geraakt door de de vele patiënten met ernstige medische problemen.

Vrijwillig Chirurg

Dr. Gary Parker