Johan Bonny Mercy Ships

Geïnspireerd door het verhaal over Mercy Ships en zijn bezoek aan de Global Mercy, schreef bisschop van Antwerpen Johan Bonny een speciale kerstboodschap. "Het zou geen kerstdag zijn als wij ons tijdens de kerstperiode niet lieten aanspreken door de nood van medemensen, dichtbij of veraf."

Don Stephens Award Mercy Ships

Don Stephens krijgt Lifetime Achievement Award

Don Stephens, oprichter van Mercy Ships, kreeg op 10 december een Lifetime Achievement Award uitgereikt tijdens het openingsevenement van de GE7 Africa Visionary Leaders Annual Summit in Washington DC. De prijs werd uitgereikt door Z.E. Rania Al-Mashat, minister van Internationale Samenwerking van de Egyptische regering.

Aertssen Group Mercy Ships Partner

Aertssen Group: Al jarenlang trouwe partner van Mercy Ships

Eén van de partners die heeft meegeholpen bij de afwerking van de Global Mercy in Antwerpen, is de Stabroekse Aertssen Group, al jarenlang partner van Mercy Ships. Ook dit jaar schonken zij naar goede gewoonte een mooie eindejaarscheque van 15.000 euro aan Mercy Ships.

Rit Borremans en Charlotte Leysen Mercy Ships

Rit Borremans en dochter Charlotte Leysen zetten hun schouders onder onze nieuwe campagne

Rit Borremans ging in 2007 als eerste Vlaamse vrijwilliger aan boord van ons ziekenhuisschip en is intussen een bekend en geliefd gezicht aan boord. Vandaag zet zij samen met haar dochter Charlotte haar schouders onder de nieuwe campagne van Mercy Ships.

Sierra Leone

Mercy Ships keert in 2023 terug naar Sierra Leone

Het is officieel: Mercy Ships is vereerd om op uitnodiging van de regering van Sierra Leone in 2023 terug te keren naar de haven van Freetown voor een nieuwe werkperiode.

Dakar Declaration Brussel

Voorstelling Dakar Declaration in Brussel

Gisteren kwamen de ambassadeurs van 15 Afrikaanse partnerlanden, de ambassadeur van de African Union en vertegenwoordigers van Mercy Ships samen in Brussel voor de Dakar Declaration.

Regina Caeli Mercy Ships

Regina Caelilyceum zamelt geld in voor Mercy Ships

Op het Regina Caelilyceum in Dilbeek werd enkele jaren geleden het SOS-comité opgericht. Dat is een groep van leerlingen die zich inspannen voor een goed doel dat ze zelf in september kiezen. Dit jaar werd ervoor gekozen om de opbrengst te doneren aan Mercy Ships.

Don Bosco Mercy Ships

Don Bosco haalt recordbedrag op voor Mercy Ships

De leerlingen en leerkrachten van de school Don Bosco Haacht hebben hun goed hart getoond. Zij schonken Mercy Ships een recordbedrag van maar liefst 33.000 euro.

Select HR Mercy Ships

Medewerkers Select HR lopen voor Mercy Ships

In het kader van het thema 'Welzijn op het werk' organiseerde onze partner Select HR voor haar medewerkers de ambitieuze bewegingschallenge "Miles for Mercy" ten voordele van Mercy Ships.