Kerstactie

In deze periode van warmte en naastenliefde verdubbelt een anonieme weldoener elk bedrag dat u ons deze maand schenkt. Mis deze unieke kans niet!

Don Stephens

Deze week mochten we een bijzondere gast verwelkomen aan boord van de Global Mercy. Niemand minder dan Don Stephens - de oprichter van Mercy Ships - bracht samen met zijn vrouw Deyon Stephens een bezoek aan ons nieuwe ziekenhuisschip. 

MERCIKES KLEIR. Mercy Ships

Met de steun van Port of Antwerp lanceert KLEIR. de collectie ‘MERCIKES.’ ten voordele van Mercy Ships. Ideaal als cadeau of gewoon voor jezelf.

Campagne december 2021

De eindejaarscampagne van Mercy Ships gaat dit weekend officieel van start. Tijdens onze campagneweek vragen we aandacht voor kinderen zoals Houleye, die geen toegang hebben tot medische hulp.

De drijvende dokters Suske en Wiske

Het nieuwe ziekenhuisschip van Mercy Ships – de Global Mercy – leverde de inspiratie voor het nieuwste avontuur van Suske en Wiske. Het album ‘De drijvende dokters’ is verkrijgbaar vanaf 24 november.

Mercy Ships Senegal

Op uitnodiging van de Senegalese regering - geleid door president H.E. Macky Sall - zal Mercy Ships in 2022 de samenwerking met Senegal voortzetten om medische hulp te bieden aan de plaatselijke bevolking.

Shipspotting

Bijna 500 mensen ontdekten de voorbije dagen ons nieuwe ziekenhuisschip - de Global Mercy - vanop het water tijdens onze Global Mercy Shipspotting.

Global Mercy Shipspotting

Wil jij de Global Mercy van dichtbij bekijken voordat het naar Afrika vertrekt? Vaar dan mee tijdens onze Global Mercy Shipspotting! Schrijf je hier in voor één van de rondvaarten op 5, 6 en 7 november.

Bouw mee aan de Global Mercy

Mercy Ships is op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers die van september 2021 tot en met februari 2022 mee de laatste hand leggen aan ons nieuwe schip in Antwerpen.