fbpx

Een verhaal bij elke patiënt

Duizenden patiënten, met nog meer verhalen. Elk verhaal is uniek, bijzonder en raakt. Verdriet en pijn, maar dan het verhaal van hoop en een nieuwe toekomst. Bekijk de foto's en de video's en beleef het verhaal van onze patiënten mee. Wist u, dat u deel kunt uitmaken van hun verhaal? Kijk eens verder hoe u ook betrokken kunt zijn en het verhaal van iemand anders kunt veranderen.

Meer
Sekouba kreeg een operatie op de Africa Mercy

Het was een gewone ochtend toen Sekouba ontdekte dat er een klein bultje in zijn mond zat. Maar de bult groeide snel door tot een tumor.

Lees het hele verhaal
Meer
Een nieuwe wereld vol kleuren voor Aicha

Aicha was nog maar drie maanden oud toen haar ouders ontdekten dat er iets mis was met haar ogen. Een operatie was haar enige hoop.

Lees het hele verhaal
Meer
Dokter Amadou kan zijn eigen patiënten weer helpen

Hij heeft al honderden mensen in zijn omgeving geholpen. Maar door een tumor in zijn gezicht, die steeds groter begint te worden, komt Amadou’s passie om anderen te helpen in gevaar.

Lees het hele verhaal

Geef je vandaag nog op en kom aan boord!

Zonder onze vrijwilligers, geen verhalen

Zonder uw ondersteuning en de hulp van duizenden vrijwilligers is er geen verhaal. Een ieder die met Mercy Ships in zee gaat schrijft zijn eigen verhaal. Wat is er mooier dan je belangeloos inzetten voor het leven van een ander? Bekijk hier waarom onze vrijwilligers daarvoor kiezen en raak geïnspireerd.

Meer
“Uitstel maar zeker geen afstel!”

“Uitstel maar zeker geen afstel!”

Jamina zou in april voor een eerste keer mee aan boord gaan als vrijwilliger op de Africa Mercy. Vol ongeduld stond ze te trappelen om aan haar avontuur te beginnen, maar het coronavirus besliste er anders over. Ervaren vrijwilliger “In 2019 had ik me als verpleegkundige ingeschreven voor een medische missie met Mercy Ships in […]

Lees het hele verhaal
Meer
Dag van de Zeevaarder: ontmoet maritiem vrijwilliger Ruben Galama

Dag van de Zeevaarder: ontmoet maritiem vrijwilliger Ruben Galama

Dag van de Zeevaarder: ontmoet maritiem vrijwilliger Ruben Galama.

Lees het hele verhaal
Meer
Dr. Gary Parker aan het woord

Dr. Gary Parker aan het woord

Niemand belichaamt Mercy Ships zoals dr. Gary dat doet. Iedereen op het schip is unaniem vol ontzag voor hem. Al 30 jaar is Dr. Gary vrijwilliger bij Mercy Ships.

Lees het hele verhaal

Er is een immense nood. Aan de lange rij patiënten lijkt geen einde te komen. Elke keer weer word ik geraakt door de de vele patiënten met ernstige medische problemen.

Vrijwillig Chirurg

Dr. Gary Parker