André Bloemen Mercy Ships

André Bloemen verkoopt samen met zijn vrouw Marianne Muller en nog vier vrienden brood ten voordele van Mercy Ships. Hij heeft hiervoor een broodautomaat voor zijn deur gezet.

Jamina Mercy Ships

Jamina zou in april voor een eerste keer mee aan boord gaan als vrijwilliger met Mercy Ships. Ze stond te trappelen om aan haar avontuur te beginnen, maar het coronavirus besliste er anders over.

Topdokters Mercy Ships Gary Parker

Niemand belichaamt Mercy Ships zoals dr. Gary dat doet. Dr. Gary Parker staat als Chief Medical Officer aan het hoofd van het medisch team aan boord van de Africa Mercy.

Jasmine Dumollin

Jasmine Dumollin (57) ging acht weken aan boord bij Mercy Ships in Guinee. Als hostess ontving ze nieuwe medewerkers op ons ziekenhuisschip.

Tom Avontroodt Mercy Ships

Voor Tom Avontroodt uit Lier kon het niet snel genoeg 2020 zijn. In februari vat hij een mooie uitdaging aan door gedurende drie maanden als vrijwilliger te gaan werken op de Africa Mercy.

Deddy Mercy Ships

Dit jaar tekende Deddy bij voor nóg een jaar op de Africa Mercy, als teamleider in de operatiekamer. We vroegen haar naar haar ervaringen op het schip.

Anne Strycek Mercy Ships Africa Mercy

Anne Strycek ging in maart voor ruim een maand aan de slag als tandarts in Guinee. "Ik zou iedereen aanraden om vrijwilliger te worden bij Mercy Ships."

Blanche Decerf vrijwilliger Africa Mercy

“Mijn boodschap voor toekomstige vrijwilligers? Doen, doen en nog eens doen!”

Karine Jungbluth ging drie weken aan boord van de Africa Mercy als vrijwillig anesthesieverpleegkundige.