Zackaria Mercy Ships patiënt

Zackaria is zeven jaar oud en de een na jongste van vijf kinderen. Hij heeft drie zussen en een oudere broer Elimane. Al snel na Zackaria’s geboorte ontdekt zijn mama dat Zackaria dezelfde aandoening heeft als zijn broer.

Marie patiënt Mercy Ships

Als kind ontwikkelde Marie een uitzonderlijke aandoening: door een afwijking in haar spieren boog haar knie helemaal naar achteren.

Sema Mercy Ships

Sema had ‘gebogen benen’: een orthopedische aandoening die vaak al op jonge leeftijd ontstaat als gevolg van ondervoeding.

Mercy Ships Global Mercy

Het was een gewone ochtend toen Sekouba ontdekte dat er een klein bultje in zijn mond zat. Maar de bult groeide snel door tot een tumor.

Gamai Mercy Ships

Gamai is nog maar 1 jaar oud wanneer ze tegen een hete ketel valt. Het kokende water dringt door in haar huid en verminkt haar lichaam.

Aicha

Aicha was nog maar drie maanden oud toen haar ouders ontdekten dat er iets mis was met haar ogen. Een operatie was haar enige hoop.

Dokter Amadou kan zijn eigen patiënten weer helpen

Hij heeft al honderden mensen in zijn omgeving geholpen. Maar door een groeiende tumor komt Amadou's passie plots in gevaar.

Mohamed voetbalt weer

Mohamed was 1 jaar toen duidelijk werd dat er iets mis was met zijn beentjes. Zijn mama Simone wilde hem direct mee naar de dokter nemen, maar Mohameds vader hield haar tegen.

Koumba Mercy Ships

Vijf jaar geleden kwam het leven van Koumba plots op losse schroeven te staan wanneer ze een bult in haar nek ontdekt. Het is een tumor, die door de jaren heen zo gegroeid was dat hij haar luchtwegen blokkeerde.