Houleye gift Mercy Ships

Houleye kreeg een gratis operatie op ons ziekenhuisschip

Houleye werd geboren met een enorme tumor in haar nek. Ze werd overal uitgelachen en gepest. Ze schaamde zich zo dat ze niet meer buiten durfde te komen. Langzaam maar zeker kneep de groeiende tumor ook haar luchtpijp en slokdarm dicht.

De ouders van Houleye waren hopeloos verdrietig en bang. Ze hadden geen geld om het pijnlijke gezwel te laten weghalen. Zonder operatie zou hun dochter sterven.

Gelukkig bracht Mercy Ships redding. Met onze ziekenhuisschepen varen we naar de allerarmste landen om kinderen als Houleye gratis te opereren. Meer dan duizend vrijwilligers – ervaren chirurgen, verpleegkundigen en ander personeel – redden het leven van ernstig zieke kinderen.

Ook Houleye werd geopereerd op ons ziekenhuisschip. Onze chirurgen verwijderden haar tumor, helemaal gratis. Ze gaven haar een nieuw leven, zonder schaamte, angst en pijn! Nu gaat Houleye terug naar school en kan ze later leerkracht worden – haar grote droom.

Om kinderen zoals Houleye te helpen, rekenen we op uw steun. De vrijwillige chirurgen aan boord van onze ziekenhuisschepen voeren volledig gratis operaties uit. Ze betalen zelfs hun eigen reis- en verblijfskosten, zodat het maximum van uw gift naar de vitale operatie van een zwaar getroffen kind als Houleye gaat.

Maar wij hebben wel uw steun nodig voor de aankoop van operatiemateriaal en medicijnen.

> Doe hier een gift voor een kind zoals Houleye

Houleye Mercy Ships

Houleye na haar operatie op de Africa Mercy