fbpx

Welkom aan boord

Wat tof dat u onze tentoonstelling bezocht! We willen u heel graag meer vertellen over wat we doen, maar dat niet alleen. We denken dat er aan boord ook een plek voor u is. De duizenden patiënten die wij jaarlijks zien willen we graag helpen. Niet alleen maar met u. Heeft u zich al ingeschreven voor de nieuwsbrief van Anouska? U krijgt de informatie dan vanzelf toegestuurd. Daarnaast maakt u ook nog eens kans op 1 van die toffe koffiebekers!

Stories of Mercy & People of Mercy

5 Oktober - 10 December

Beeld u eens in, u heeft een operatie nodig maar de dichtstbijzijnde chirurg is 5 dagen reizen. Komt u daar aan zonder geld, dan helpt men u niet… Dat onrecht is de reden dat Mercy Ships bestaat. We varen met het grootste private ziekenhuisschip naar Afrikaanse landen en bieden gratis gezondheidszorg en vorming aan. Aan boord allemaal vrijwilligers die zelf hun reis en verblijf betalen.

Lees meer

Become a volunteer now

Super tof, maar ik heb een vraag!

Misschien denkt u wel; Heel leuk allemaal, maar ik wil graag wat meer weten of zijn nog niet al uw vragen beantwoord. Dat snappen we best. Daarom staan we u graag te woord! Vul gerust uw informatie en waarover u met ons in contact wilt komen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Mercy Ships Belgium vzw

Excelsiorlaan 89/2
1930 Zaventem
Telefoonnr. +32 2 503 64 03
info@mercyships.be

Het is een heel mooi project. En als je de gezondheidszorg van een land verbetert, verhoog je ook de politieke stabiliteit en economie. Hierdoor wordt dat land een interessante handelspartner voor onze bedrijven.

Voorzitter Havenbedrijf Antwerpen en Schepen voor Haven, Industrie & Werk

Marc Van Peel

Onze partners