• Global Mercy Mercy Ships

Help mee met de inrichting van de Global Mercy in Antwerpen

Wil jij je graag als vrijwilliger inzetten voor Mercy Ships maar vind je Afrika te ver weg? Talrijke vrijwilligers zullen van 20 september 2021 tot en met eind januari 2022 in Antwerpen mee de laatste hand leggen aan de inrichting van ons nieuwe ziekenhuisschip, de Global Mercy. Van september tot februari zal de Global Mercy in de haven van Antwerpen ingericht en afgewerkt worden tot het grootste private ziekenhuisschip ter wereld.

Voor de verdere afwerking van het schip in Antwerpen hebben we de voorbije weken ontzettend veel aanmeldingen ontvangen van enthousiaste kandidaten. Ons internationaal team vraagt ons om nieuwe applicaties voorlopig on hold te zetten. We houden jou via deze pagina graag op de hoogte van mogelijke toekomstige nieuwe noden. En uiteraard kan je in de toekomst ook als vrijwilliger aan boord gaan van één van onze ziekenhuisschepen in Afrika.

Ontdek de Global Mercy

De Global Mercy vertrok deze zomer uit de haven van Tianjin, waar het op de scheepswerf lag. Na een tocht van ongeveer zes weken op zee kwam het schip op zondag 12 september aan in Antwerpen.

Op dit moment richten honderden vrijwilligers de Global Mercy in tot een compleet ziekenhuisschip in de haven van Antwerpen. Daarna vaart ons nieuwe schip naar de armste landen van Afrika om ingezet te worden voor de komende 50 jaar.