‘De drijvende dokters’

Mercy Ships en Standaard Uitgeverij slaan de handen in elkaar voor een fonkelnieuw Suske en Wiske-album. Het nieuwe ziekenhuisship van Mercy Ships – de Global Mercy – leverde de inspiratie voor het nieuwste avontuur van Suske en Wiske, dat ook in het Frans verschijnt onder de titel ‘Les médecins amphibies’. Ontdek het verhaal achter ‘De drijvende dokters’.

Ga mee op avontuur aan boord van de Global Mercy

Sidonia gaat aan de slag als vrijwilliger, maar al snel merkt ze dat er een aantal zaken niet in de haak zijn. Wanneer Sidonia de zaak wil onderzoeken, verdwijnt ze spoorloos. Suske en Wiske snellen te hulp maar komen tot hun ontzetting te laat om tante te redden.

En niet alleen het leven van Sidonia staat op het spel, onze helden moeten het opnemen tegen een machtige vijand om zo de hele onderneming te redden.

Met een extra katern over Mercy Ships…

Schenk het album in een uniek verrassingspakket

In samenwerking met The Belgian Chocolate Group en met de steun van Standaard Uitgeverij ontwierp Mercy Ships een uniek relatiegeschenk. Een mooi cadeau en ideaal als attentie voor uw medewerkers, klanten, vrienden en familie.

Een prachtige geschenkdoos om op een bijzondere manier ‘dank u wel’ te zeggen en waarmee u ook Mercy Ships steunt.

Met de steun van Leen Vandersteen

Leen Vandersteen – de oudste dochter van de geestelijke vader van Suske en Wiske, Willy Vandersteen – staat sinds 2002 aan het hoofd van Studio Vandersteen die het levenswerk van haar vader voortzet.

“Ik steun Mercy Ships al lang en heb veel bewondering voor hun prachtige werk, dat alleen mogelijk is dankzij de belangeloze inzet van alle vrijwilligers en de generositeit van schenkers.”

“Het splinternieuwe ziekenhuisship leverde de inspiratie voor het nieuwste avontuur van Suske en Wiske in ‘De drijvende dokters’. Mijn vader, Willy Vandersteen, zou trots zijn op dit album en de fantastische boodschap van hoop die het uitdraagt!”

– Leen Vandersteen, dochter van Willy Vandersteen

Foto’s officiële voorstelling

Neem ook uw heldenrol op

Neem vandaag net als Sidonia een heldenrol op! Met uw gift aan Mercy Ships maakt u iets mogelijk dat Jerommeke niet kan met zijn enorme kracht, noch Wiske met haar scherpe verstand: u zorgt ervoor dat de armste patiënten ter wereld een levensreddende operatie krijgen.

Wees een held in het spoor van onze vrienden: doe een gift van bijvoorbeeld 40 euro, en maak een operatie mogelijk aan boord van ons ziekenhuisschip.