Eindejaarsactie

‘De Drijvende Dokters’

* Zolang de voorraad strekt

Mercy Ships en Standaard Uitgeverij sloegen de handen in elkaar voor een nieuw Suske en Wiske-album. Het nieuwe ziekenhuisship van Mercy Ships – de Global Mercy – leverde de inspiratie voor het nieuwste avontuur van Suske en Wiske.

Bestel deze unieke strip:

  • Als eindejaarsgeschenk voor familie, vrienden en collega’s
  • Als origineel relatiegeschenk
  • Als steun voor Mercy Ships

Bestel uw exclusief exemplaar
Slechts € 10 voor 1 ex. | € 15 voor 2 ex.
(incl. verzendkosten)

  • Voer een nummer in van 1 tot 2.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Met een extra katern over Mercy Ships. Deze versie is niet te koop in de winkel.
  • Wenst u meer dan 2 exemplaren van de strip te bestellen? Stuur ons dan een mail via info@mercyships.be.
Cover Suske en Wiske

Ga mee op avontuur aan boord van de Global Mercy

Sidonia gaat aan de slag als vrijwilliger, maar al snel merkt ze dat er een aantal zaken niet in de haak zijn. Wanneer Sidonia de zaak wil onderzoeken, verdwijnt ze spoorloos.

Suske en Wiske snellen te hulp maar komen tot hun ontzetting te laat om tante te redden. En niet alleen het leven van Sidonia staat op het spel, onze helden moeten het opnemen tegen een machtige vijand om zo de hele onderneming te redden.

Met een extra katern over Mercy Ships

Neem een kijkje achter de schermen

De Drijvende Dokters Leen Vandersteen Mercy Ships

Met de steun van Leen Vandersteen

Leen Vandersteen – de oudste dochter van de geestelijke vader van Suske en Wiske, Willy Vandersteen – staat sinds 2002 aan het hoofd van Studio Vandersteen die het levenswerk van haar vader voortzet.

“Ik steun Mercy Ships al lang en heb veel bewondering voor hun prachtige werk, dat alleen mogelijk is dankzij de belangeloze inzet van alle vrijwilligers en de generositeit van schenkers.”

“Het splinternieuwe ziekenhuisship leverde de inspiratie voor het nieuwste avontuur van Suske en Wiske in ‘De drijvende dokters’. Mijn vader, Willy Vandersteen, zou trots zijn op dit album en de fantastische boodschap van hoop die het uitdraagt!”

– Leen Vandersteen, dochter van Willy Vandersteen

Foto’s officiële voorstelling

Neem ook uw heldenrol op

Neem vandaag net als Sidonia een heldenrol op! Met uw gift aan Mercy Ships maakt u iets mogelijk dat Jerommeke niet kan met zijn enorme kracht, noch Wiske met haar scherpe verstand: u zorgt ervoor dat de armste patiënten ter wereld een levensreddende operatie krijgen.

Wees een held in het spoor van onze vrienden: doe een gift van bijvoorbeeld 40 euro, en maak een operatie mogelijk aan boord van ons ziekenhuisschip.