Mame Diarra Mercy Ships

Baby Diarra werd geboren met een dubbel gespleten lip

Wat voor mama Ndiate het mooiste moment van haar leven moest zijn, sloeg plots om in een ware nachtmerrie. Haar baby Diarra werd geboren met een dubbel gespleten lip. Mama Ndiate is kapot van verdriet. “Mijn baby kan nauwelijks drinken met haar misvormde mondje.”

Zonder dringende hulp sterft baby Diarra door ondervoeding! Nergens in de wijde omgeving is er een dokter die iets aan de vreselijke misvorming van Diarra kan doen. En als die er wel was, zou haar arme mama deze ingreep niet kunnen betalen. Een lokale dokter vertelde mama Ndiate over het ziekenhuisschip van Mercy Ships, dat het leven van baby Diarra kan redden.

Hoopvol reisde de jonge vrouw met haar zwakke baby naar de Senegalese hoofdstad Dakar, waar de Global Mercy op dit moment voor anker ligt. Daar kreeg ze fantastisch nieuws: Diarra kan geopereerd worden aan boord van ons ziekenhuisschip! Onze vrijwillige chirurgen kunnen Diarra’s lip herstellen door een vitale ingreep en zo haar leven redden. Maar eerst moet de ondervoede baby vier weken lang speciale voeding krijgen aan boord. Als ze sterk genoeg is voor een operatie, kunnen onze vrijwillige chirurgen haar lip herstellen. Volledig gratis.

(Lees verder onder de foto)

Mame Diarra Mercy Ships

Baby Diarra moet vier weken lang speciale voeding krijgen aan boord. Als ze sterk genoeg is voor een operatie, kunnen onze vrijwillige chirurgen haar lip herstellen. Volledig kosteloos, dankzij jouw steun!

Met jouw gift aan Mercy Ships red je Diarra

Met een gift van 40 euro schenk je de medicatie voor de operatie van Diarra en kunnen onze dokters haar leven redden. De artsen, chirurgen en alle andere vrijwilligers aan boord van onze ziekenhuisschepen werken volledig gratis. Ze betalen bovendien zelf hun reis- en verblijfskosten. Zo wordt jouw gift maximaal gebruikt voor de levensreddende operatie van Diarra. Alleen met jouw steun kunnen we dit kind redden. Uit naam van mama Ndiate en haar dochtertje die je hoop en genezing schenkt, hartelijk bedankt!

In Senegal dreigen vele kinderen zoals Diarra nodeloos te sterven door een gespleten lip en andere zware misvormingen. Jij kan vandaag een wonder realiseren: met een gift help je mee het leven te redden van een kind.

> Doe hier een gift

Mame Diarra Mercy Ships

Baby Diarra werd geboren met een dubbel gespleten lip. Met jouw gift red je het leven van Diarra.