fbpx

Blijf steunen via uw testament

Laat uw droom uitvaren from Mercy Ships Belgium on Vimeo.

5 miljard mensen hebben geen toegang hebben tot veilige chirurgie. Dat onrecht is de reden dat Mercy Ships bestaat. Mercy Ships biedt directe zorg en investeert in de toekomst door vormingen en het verbeteren van medische infrastructuur in landen waar ons ziekenhuisschip de Africa Mercy voor anker gaat.

Als u iets wil betekenen voor anderen en dit mee wil realiseren, dan kunt u dat. Nu, tijdens uw leven met een schenking voor een groter project. Maar ook als u er niet meer bent. Of u nu alleenstaande bent, als u als koppel kinderen hebt of niet, wij kunnen voor u nagaan hoe u ook na uw leven een rol kunt blijven spelen in de levens van duizenden mensen.

Mercy Ships opnemen in uw testament kan voor uw begunstigden fiscaal aantrekkelijk zijn. Bovendien kan Mercy Ships dankzij uw beslissing ook in de toekomst operaties blijven geven aan de allerarmsten. Dankzij u en onze 450 vrijwilligers die zelf hun reis en verblijf betalen, krijgen duizenden mensen jaarlijks voor het eerst medische hulp.

Daarnaast geeft Mercy Ships vormingen aan lokale gezondheidswerkers en ander lokaal personeel. U maakt dus met uw legaat, een schenking via testament, duurzame veranderingen én gratis operaties mogelijk.

Mercy Ships in uw testament heeft voordelen

Een duolegaat, is bijvoorbeeld een manier om zowel uw erfgenamen als Mercy Ships te bevoordelen. Mercy Ships neemt dan de erfbelasting op zich. Door Mercy Ships helpt u de allerarmsten, zonder eventuele erfgenamen te benadelen. Uw gebaar betekent leven. Dankzij uw legaat kan Mercy Ships op lange termijn plannen en op verschillende terreinen helpen. Bekijkt u daarvoor het overzicht van onze programma’s.

Resultaat van uw schenking via testament

Met uw nalatenschap kunnen wij de allerarmsten blijven helpen die geen toegang hebben tot betaalbare gezondheidszorg en u zorgt voor duurzame veranderingen.

Uw nalatenschap wordt perfect geregeld.

Uw begunstigden genieten van een fiscaal voordeel

Persoonlijk advies

Heeft u vragen over een nalatenschap? Wil u graag advies of een persoonlijk gesprek? Carla Reynders helpt u graag verder: carla.reynders@mercyships.be of 0495 26 83 31.

Discretie wordt verzekerd.

Wil u Mercy Ships opnemen in uw testament? Gebruik dan deze gegevens:

Mercy Ships Belgium vzw
Excelsiorlaan 89/2, 1930 Zaventem.
Ondernemingsnummer: BE 0821.900.695

U kunt ook contact met ons opnemen door uw gegevens hieronder in te vullen.

Mercy Ships Belgium vzw

Excelsiorlaan 89/2
1930 Zaventem
Telefoonnr. +32 2 503 64 03
info@mercyships.be