andre bloemen vrijwilliger interview radio2 mercyships

André kiest voor een ziekenhuisschip van Mercy Ships

André Bloemen uit Diepenbeek vaart samen met honderden andere vrijwilligers naar Kameroen om daar de nieuwe werkperiode van Mercy Ships te starten….

Na een korte onderhoudsbeurt in Las Palmas, Gran Canaria, is de Africa Mercy helemaal klaar voor haar opdracht in Kameroen.

Eén van de vrijwilligers aan boord is André Bloemen uit Diepenbeek. Hij zal als hulp in de keuken meevaren naar Kameroen om daar mee aan de start te staan van onze nieuwe werkperiode die tien maanden zal duren.  Al tienduizend mensen zijn geselecteerd voor vooronderzoek en wachten hoopvol op een bevrijdend antwoord om geholpen te worden.

Net als al onze vrijwilligers, betaalt André ook zijn eigen reis-en verblijfskosten. Daarnaast wil hij zo veel mogelijk fondsen inzamelen voor Mercy Ships. Hiervoor heeft hij veel acties opgezet en sponsors gezocht. Zo was André ook aanwezig op de 40ste Crijtfeesten in Diepenbeek.

Wilt u André en Mercy Ships steunen dan kan dat via een gift op mercyships.be. Ook interesse om net als André vrijwilliger te worden op de Africa Mercy, neem dan contact met ons op Luc.saelens@mercyships.be

Lees ook het artikel op de website van Radio 2