vision trip light kanarische eilanden mercyships belgie header

Zie met eigen ogen hoe Mercy Ships werkt

Deze zomer ligt het grootste private ziekenhuisschip de Africa Mercy voor onderhoud in de haven van Las Palmas, Gran Canaria. Mercy Ships geeft iedereen de kans een bezoek te brengen aan het schip.

Je krijgt een rondleiding van een vrijwillig bemanningslid op het 150 meter lange schip. Aansluitend is er een diner voorzien, samen met andere deelnemers en vrijwilligers van over de hele wereld. Kijk rond in het drijvend ziekenhuis en krijg te horen hoe alles precies in zijn werk gaat. Zie hoe het ziekenhuis werkt of hoe de bemanning een stukje thuis inricht in hun persoonlijke kajuit.

Loopplank

Wanneer

Bezoeken zijn mogelijk op zaterdag 28 of zondag 29 juli van 15u tot 19u. Toegang op het schip is enkel mogelijk na reservatie.

Hoe inschrijven

Om de Africa Mercy te bezoeken plan je best een reis naar Las Palmas, Gran Canaria. Om in te schrijven stuur je een e-mail naar anita.willems@mercyships.be .

Een reis boeken kan zelfstandig of via een reisbureau. De nationale kantoren van het Verenigd Koninkrijk en Nederland werken samen met een reisbureau dat hierbij kan helpen. Voor al je vragen of meer informatie hierover, contacteer anita.willems@mercyships.be .

Rondleidingen beschikbaar in Engels of Frans.
(Indien er een voldoende grote groep Nederlandstaligen intekent, wordt er een Nederlandstalige rondleiding gegeven.)