de warmste week belgie mercyships music for life

Registreer Mercy Ships als uw goed doel

De week voor Kerst wordt ook in 2017 ‘De Warmste Week’. Mercy Ships is 1 van de goede doelen die u kunt steunen door bijvoorbeeld een verzoekplaatje aan te vragen. Dit jaar willen we meer geld inzamelen om nog meer patiënten dan vorig jaar te kunnen helpen en willen we oproepen om een actie te organiseren voor Mercy Ships.

Enkele voorbeelden hoe we uw gift of ingezameld bedrag kunnen gebruiken:
– Met 20 euro draagt u bij aan een tandbehandeling
– Met 50 euro zorgt u mee voor een cataractoperatie
– Met 188 euro betaalt u mee aan de operatiematerialen van een openlipoperatie

‘De Warmste Week’ sluit aan op het campagnemoment van Mercy Ships en is het ideale moment om zelf de handen uit de mouwen steken voor Mercy Ships. Organiseer zelf een actie en maak er een warme week van voor onze patiënten aan boord van ons ziekenhuisschip, de Africa Mercy!
Registreer hier uw actie

Met de opbrengst van ‘De Warmste Week 2016’ heeft Mercy Ships 12 levensreddende operaties kunnen uitvoeren door de aankoop van noodzakelijk medisch materiaal en medicijnen.

Eén van de patiënten die dankzij de actie geopereerd kon worden, is baby Prunel. Hij had een open lip en ziet er nu uit als een normale baby. Dankzij ons speciaal voedingsprogramma voor baby’s en de operatie aan boord van het ziekenhuisschip kreeg hij nieuwe levenskansen.
Lees hier zijn verhaal.