Schenk een duo-bed voor de Africa Mercy

Schenk een duo-bed voor de Africa Mercy

Update: Dankzij de steun van onze donateurs en sympathisanten zullen wij binnenkort 80 nieuwe duo-bedden kunnen plaatsen voor onze patiënten op de Africa Mercy. Iedereen die een gift heeft gedaan willen wij dan ook heel erg bedanken in naam van al onze patiënten!


Ontzag. Angst. Hoop.

De kleine Amadou voelde een storm van emoties toen hij aan de hand van zijn grootmoeder naar de Global Mercy stapte. Amadou was het allereerste patiëntje dat geopereerd werd aan boord van het nieuwe ziekenhuisschip.

> U leest alles over zijn operatie en revalidatie op de Global Mercy in deze folder

Het is overweldigend om als klein ventje naar zo’n immens groot schip gebracht te worden. In Amadou’s doodsbange hoofdje speelde maar één gedachte: ‘Laat mij hier niet alleen, oma!’

Stel u voor dat zo’n kleine, zwaar zieke spruit moederziel alleen op ons ziekenhuisschip moet blijven, ver van huis, tussen onbekenden die allerlei onderzoeken uitvoeren, die een vreemde taal spreken en rare instrumenten hanteren… Dat wens je je eigen kind of kleinkind in geen geval toe! Maar u begrijpt ook dat de ruimte op ons ziekenhuisschip beperkt is, en dat er geen plaats is voor een extra bed naast elke patiënt.

De oplossing? De bijzondere duo-bedden van Mercy Ships!

Bij Mercy Ships zoeken we voortdurend naar oplossingen om onze patiënten de beste zorg te bieden, zelfs in moeilijke omstandigheden. Zo plaatsten we duo-bedden in het ziekenhuis van de Global Mercy. Dit zijn unieke bedden die de begeleider een volwaardige, comfortabele en hygiënische slaapplek bieden, onder het patiëntenbed. Zónder extra plaats in te nemen!

Bij de renovatie van de Africa Mercy willen we de oude, versleten patiëntenbedden vervangen door deze buitengewone duo-bedden.

Duo-bed Africa Mercy

De prijs van een complet duo-bed is 362 euro. Elke bijdrage helpt om ons ziekenhuisschip van nieuwe duo-bedden te voorzien voor onze patiënten.

Schenk daarom een duo-bed voor de Africa Mercy!

Dankzij de duo-bedden heeft elk ziek patiëntje altijd zijn mama, papa of een andere vertrouwde verzorger in de buurt. Dat verhoogt hun welzijn en versnelt hun herstel. De bedden zijn zeer robuust: ze gaan járen mee. Van deze duurzame investering zullen dus duizenden patiënten kunnen genieten!

U bepaalt volledig zelf wat u wilt geven: een compleet bed? Een matrassenset? Beddengoed? Om het u gemakkelijk te maken, hebben we hieronder een overzicht toegevoegd van de mogelijkheden.

  • Bedframe: 210 euro
  • Matrassenset: 77 euro
  • Kussenset: 43 euro
  • Lakenset: 32 euro
  • Compleet duo-bed: 362 euro

Overweeg alstublieft een uitzonderlijk gebaar! Denk eraan dat schenkingen vanaf 40 euro u een fiscaal attest opleveren.

Met grote dank voor uw onmisbare en hartverwarmende solidariteit!

> Ja, ik doe een gift en schenk een duo-bed voor de Africa Mercy