SND230421_SERIGNE_SND01421_DISCHARGE_GANGWAY_EB007_HI-MID

Schenk het revalidatiemateriaal voor een patiënt als Serigne

> Doe hier een gift

Orthopedische patiënten zoals Serigne wacht meestal een lange revalidatie. En daar is heel wat materiaal voor nodig: krukken, stapschoenen voor de gips, een rolstoel,… Om het nodige revalidatiemateriaal aan te kopen, rekenen wij op de steun van onze trouwe donateurs. Onze chirurg doet de operatie helemaal gratis. Zorg jij voor de revalidatie?

Serigne Mercy Ships

Serigne voor zijn operatie aan boord van ons ziekenhuisschip.

Serigne (6 jaar) was degene van de tweeling met pech. Brute pech. Terwijl zijn broertje Fallou ongehinderd kon rennen, springen en klauteren lukte dat allemaal niet voor Serigne. Toen hij twee jaar werd, begonnen zijn beentjes uit elkaar te groeien. Het werd steeds erger. Zo erg dat zelfs gewoon stappen te veel pijn deed.

Gelukkig kreeg Serigne, mede dankzij de steun van vrijgevige schenkers, een gratis operatie aan boord van ons ziekenhuisschip. Een vier uur durende ingreep, heel succesvol: Serignes beentjes staan weer recht! Maar na zo’n ingewikkelde ingreep aan beide benen, is een langdurige revalidatie en intensieve begeleiding noodzakelijk.

Help een patiëntje als Serigne revalideren

Dit is een greep uit het materiaal dat we het meest nodig hebben:

Revalidatiemateriaal Mercy Ships

Totaal revalidatiemateriaal: 130 euro

Doe alstublieft een schenking voor een patiëntje als Serigne. Eén stuk revalidatiemateriaal, twee stuks, drie of misschien wel meer? Dat zou fantastisch zijn! Bekijk rustig wat je wilt schenken en doe een gift op onze donatiepagina.

Zonder goede revalidatie zal de operatie van een jongetje als Seringe heel moeilijk en misschien wel zinloos worden. Overweeg daarom een schenking van het revalidatiemateriaal uit bovenstaande lijst.

Al onze dank voor je hartverwarmende solidariteit!

> Je leest alles over de operatie en revalidatie van Serigne in deze folder

Serigne Mercy Ships

Help de patiëntjes van Mercy Ships succesvol revalideren. Van harte bedankt!