mercyships-ziekenhuisschip-africa-gratis-operaties-haven

Uitnodiging voor een bezoek aan de Africa Mercy

Als trouwe sympathisant van Mercy Ships hebben wij de mogelijkheid u uit te nodigen voor een uniek bezoek aan ons ziekenhuisschip de Africa Mercy op zondagmiddag 30 juli 2017 op Las Palmas, Gran Canaria (Canarische Eilanden).

Daardoor kunt u een kijkje nemen achter de schermen van het grootste private ziekenhuisschip waarop jaarlijks duizenden mensen geholpen worden mede dankzij uw onvoorwaardelijke steun.

Tussen onze missies in Benin en Kameroen ligt de Africa Mercy voor onderhoud op de Canarische eilanden. Een unieke gelegenheid voor een “open dag” voor een beperkt gezelschap. Tijdens uw bezoek zullen we u vertellen over onze activiteiten, vrijwilligers aan het woord laten, u rondleiden op het schip, vragen beantwoorden.  U zult vrijwilligers ontmoeten en samen aan boord eten.

Er zijn twee opties waaruit u kunt kiezen

Optie 1

In samenwerking met Neckermann hebben wij  de mogelijkheid u een 8-daagse reis aan te bieden van 26 juli – 2 augustus 2017:
*6-daagse reis mogelijk op verzoek.

Heen – en Terugvlucht met Thomas Cook
Hotel Ifa Faro Las Palmas****
Prijs per persoon in dubbele kamer met half pension: 975 euro

Lees hier de verder voorwaarden

Optie 2

U gaat op eigen gelegenheid. Stuur ons wel tijdig het aanmeldingsformulier.
Uiterste aanmeldingstermijn: 20 mei 2017. U kunt het formulier terug mailen naar info@mercyships.be of opsturen per post.

Na inschrijving zullen wij u verder informeren.

Voor meer info kunt u bellen met Anita Willems tel : 0491.580.100 of ons mailen.
We hopen u als belangrijke weldoener aan boord van de Africa Mercy te mogen verwelkomen