Unieke verdubbelingsactie Mercy Ships

Unieke verdubbelingsactie: tot en met 8 juni wordt jouw gift verdubbeld!

Wij hebben belangrijk nieuws. Een anonieme weldoener verdubbelt tot en met zaterdag 8 juni elk bedrag dat Mercy Ships ontvangt voor de operatie van onze patiënten. Mis deze unieke kans niet, want bij elke euro die je tot en met 8 juni schenkt, doet een anonieme weldoener er een extra euro bij.

Onze chirurgen, verpleegkundigen en andere vrijwilligers werken volledig gratis op onze ziekenhuisschepen. Zo gaat het maximum van jouw gift naar levensreddende operaties. Dankzij deze verdubbelingsactie redt jouw gift deze maand dubbel zoveel mensenlevens.

Bedankt voor je hartverwarmende bijdrage, in naam van onze patiënten die wachten op een dringende operatie.

Verdubbelingsactie Mercy Ships

Jouw gift redt zieke patiënten zoals Georges, Lalao en Abdul, die hoopvol wachten op een levensreddende operatie.

Belangrijk:

  • Deze speciale actie eindigt op zaterdagavond 8 juni 2024 om middernacht.
  • Als je op jaarbasis voor minstens 40 euro schenkt aan Mercy Ships, heb je recht op een fiscaal attest. Zo kan je een belastingvermindering krijgen ter waarde van 45% van het totaalbedrag van jouw gift(en). Dat betekent dat jouw gift van bijvoorbeeld 100 euro in één klap 200 euro waard is, terwijl ze je in feite 55 euro kost. Mis deze ongelooflijke kans niet!
  • In februari sturen wij je met veel genoegen een waardevol document: je fiscaal attest voor je giften in 2024. Als je ons je rijksregisternummer bezorgt, kunnen we dat meegeven aan de overheid bij het opstellen van je fiscaal attest. Je attest wordt dan door de overheid automatisch verwerkt en vooraf ingevuld op je belastingaangifte. Je bent uiteraard volledig vrij om ons je rijksregisternummer door te geven en wij gebruiken dit nummer enkel voor je fiscaal attest.

> Doe hier een gift en steun onze uitzonderlijke verdubbelingsactie