Bert van Dijk Mercy Ships België

‘Wij zijn het antwoord!’

Wij leven in een tijd waarin we als mensen worden uitgedaagd. Uitgedaagd om onze waardigheid te behouden, om elkaar niet te bevechten, om emoties te beheersen, om het goede te blijven doen, om erin te blijven geloven. We leven in een tijd waarin de wereld lijdt aan een tekort aan liefde, respect, zekerheid en eerlijkheid. En toch!

Er gebeurt ook heel veel goeds. We moeten blijven vooruitkijken en dromen waarmaken zoals we dat al vele jaren doen. Door mensen die het minder hebben in het licht te zetten, hen liefdevol te helpen en perspectief te bieden. Dit alles dankzij u: onze donateurs, sponsors, supporters en vrijwilligers. We zijn daar heel erg dankbaar voor en blijven geloven in “liefde in actie”.

Kijk wat we de afgelopen jaren samen hebben gerealiseerd. Inspirerend en redenen om volop door te gaan samen met u. Ieder op zijn eigen wijze. Met giften, acties, een testament en steun. Om samen mensen in het licht te zetten met liefde en een lach. We rekenen op u. Samen kunnen we een antwoord geven. Wij zijn het antwoord!

Met dankbare groeten,

Bert van Dijk

Vrijwilliger en voorzitter

Bert van dijk 1