Benefiet concert compagnie in actie voor mercyships ziekenhuisschip afrika

Benefiet voor Mercy Ships

Sympathieke club

vzw Compagnie In Actie –  een sympathieke club van vrienden met een passie om andere mensen te helpen – organiseert een benefietavond en schenkt de opbrengst integraal aan Mercy Ships. Samen slaan ze hun handen in elkaar voor onze vrijwilligersorganisatie, voor een betere wereld. Het is een groep initiatiefnemers met het hart op de juiste plaats die met hun sterke gedrevenheid, teamwork en grote betrokkenheid, anderen bewust willen maken van Mercy Ships en dat op een heel amusante manier.

De benefiet gaat door op zaterdag 1 juli 2017 in de concertzaal van Vooruit in Gent en de opbrengst gaat integraal naar onze organisatie die daarmee meer gratis operaties kan geven aan de allerarmsten, aan boord van ons ziekenhuisschip.

Programma van de Benefiet

Het wordt een muzikale avond en spetterend dansfeest met live optredens van “Hermitage” en “Coverband Diaz“, aansluitend afterparty met DJ Poll Van Ghent.

20u30: gezellig live optreden door Hermitage
Hermitage is een kleinkunst/popgroep uit Gent die akoestische muziek brengt. Heel geliefd in België, Nederland en Zuid-Afrika en al veel jaren bekende gezichten op de Gentse Feesten. Een streling voor het oor voor piano- en celloliefhebbers. Check hun optreden op de Gentse Feesten in 2013

22u30: spetterend live optreden door coverband Diaz
De 7 bandleden van coverband Diaz leggen allen hun passie in de weegschaal om er elke keer een stomend muziekfeest van te maken. Sterke muzikanten, sterke stemmen en qua stijl en nummers voor elk wat wils.

24u00: plezante afterparty met DJ Poll van Ghent
Dj Poll Van Ghent zorgt voor een amusante afterparty met muziek uit alle genres. Ambiance en dansbare muziek verzekerd!

Tickets

Koop ook een ticket, kom naar de benefiet en help Mercy Ships en Compagnie In Actie om vele levens ingrijpend te veranderen!
Tickets hier verkrijgbaar vanaf €22,-
Meer info kunt u hier vinden.