Rit Borremans en Charlotte Leysen Mercy Ships

Rit Borremans en dochter Charlotte Leysen zetten hun schouders onder onze nieuwe campagne


Doneer net als Charlotte jouw #linkinbio aan Mercy Ships

Als ondersteuning van onze campagne op tv, radio en in de krant willen we met Mercy Ships ook op social media iets in beweging zetten. Daarom introduceren we The #linkinbio Donation.

The #linkinbio Donation werkt alleen als jij een klein stukje van je Instagram tijdelijk aan ons doneert. We willen namelijk inspelen op het feit dat de biografie-sectie de enige plek op Instagram is waar je een link/url kan plaatsen. Toch wordt die plek nog door heel veel mensen niet gebruikt.

Perfect! Zo kunnen wij dat plekje even kapen. Want met jou als katalysator willen we de donatielink van Mercy Ships in de bio van de hele Vlaamse bevolking krijgen. Als we hier samen onze schouders onder zetten, levert dit veel extra zichtbaarheid én giften voor Mercy Ships op.

Charlotte Leysen leent haar link in bio alvast tien dagen uit. Zie je het ook zitten om mee te doen? Alvast enorm bedankt!

Rit Borremans en dochter Charlotte zetten hun schouders onder onze nieuwe campagne

Rit Borremans ging in 2007 als eerste Vlaamse vrijwilliger aan boord van ons ziekenhuisschip en is intussen een bekend en geliefd gezicht aan boord.

Rit trok in 2016 samen met haar dochter Charlotte Leysen met Mercy Ships naar Benin. “De tandarts waar ik al 32 jaar assistente was, ging met pensioen. Dat was voor mij een goed moment om zo’n project als vrijwilligster in het buitenland te kunnen doen. Mijn man en mijn kinderen stonden er helemaal achter. Ze hebben dat ook heel goed gedaan terwijl ik weg was.”

Ondertussen ging Rit al voor de 18de keer aan boord bij Mercy Ships. Op dit moment is ze aan de slag in de dining room van de Global Mercy in Dakar, Senegal. “Zolang ik mijn job kan doen en gezond blijf, hoop ik elk jaar mee te kunnen met Mercy Ships. Het schip is mijn tweede thuis”, aldus Rit.

Vandaag zet zij samen met haar dochter Charlotte haar schouders onder de nieuwe campagne van Mercy Ships.

> Lees alles over onze campagne

Rit Borremans en Charlotte Leysen Mercy Ships

Rit trok in 2016 samen met haar dochter Charlotte Leysen met Mercy Ships naar Benin.