DHL haalt 9.000 euro op voor Mercy Ships

DHL haalt 9.000 euro op voor Mercy Ships

“Goede dingen doen voor onze gemeenschap is niet alleen een bron van vreugde, maar het is ook onze verantwoordelijkheid als deel van de samenleving. Elke bijdrage telt en heeft een positieve impact”, aldus Sofie Nieuwling van DHL. Samen met haar collega’s zamelde ze maar liefst 9.000 euro in voor Mercy Ships.

Als internationaal bedrijf met een lokale aanwezigheid hebben wij, DHL Global Forwarding, met onze middelen en de gezamenlijke inspanningen van onze medewerkers deelgenomen aan Global Volunteer Week, om zo een meerwaarde te creëren voor de samenleving en het milieu. Dit eveneens in teken van DHL’s drie 3 maatschappelijke pijlers GoTeach, GoHelp en GoGreen.

We hadden drie verschillende projecten op poten gezet waaraan iedereen kon deelnemen: ‘Kunst met afval’, ‘No Trash Day’ en ‘Plog the planet’. Bij deze laatste activiteit werd iedereen verzocht zoveel mogelijk afval te rapen tijdens een wandeltocht, om daarna al het afval te wegen en de totale hoeveelheid werd omgezet naar een bedrag dat we dan hebben geschonken aan Mercy Ships!”

– Sofie Nieuwling