180718 Header standaard solidariteitsprijs 2018 belgie krant wit

Mercy Ships dingt mee naar De Standaard Solidariteitsprijs

Mercy Ships staat op 24 juli met bovenstaande creatieve advertentie op de achterzijde van de krant De Standaard. En dat dankzij De Standaard Solidariteitsprijs, een wedstrijd voor non-profitorganisaties en goede doelen. Onze advertentie, ontworpen door het agentschap Flexus, werd geselecteerd uit vele inzendingen. Nu komt de tweede ronde: er bovenuit steken tussen de twintig overblijvende kandidaten. En daar kan u ons bij helpen!

Wat is de Standaard Solidariteitsprijs?

De Standaard Solidariteitsprijs is een wedstrijd van de krant De Standaard, waarbij het de bedoeling is om als non-profitorganisatie de beste, meest pakkende en meest activerende advertentie te ontwikkelen. Elke non-profitorganisatie mag meedingen als ze zich inschrijft, maar enkel de beste 20 worden geselecteerd en zullen 1 dag gepubliceerd worden in De Standaard.

Uit die twintig kandidaten, waar Mercy Ships bij hoort, worden twee winnaars gekozen. Eén winnaar word bepaald door een vakjury, een andere krijgt de publieksprijs. De uiteindelijke winnaar krijgt gratis driemaal een hele pagina advertentieruimte op de laatste pagina van De Standaard. Advertentieruimte is een kostelijk gegeven en een luxe voor veel non-profitorganisaties, het is dus een gouden kans voor Mercy Ships om ons goede werk bekend te maken aan een groter publiek en zo hopelijk ook meer steun te kunnen verzamelen voor dat goede werk.

Hoe wordt de publieksprijs uitgereikt?

Vanaf 11 augustus kunnen mensen stemmen op hun favoriete advertentie of organisatie. De advertentie met de meeste stemmen krijgt de prijs: driemaal een gratis publicatie in de krant.

U kan daarbij Mercy Ships steunen door uw stem uit te brengen. Houd uw mailbox in de gaten, want we sturen een herinnering vanaf het moment dat u kan stemmen. Momenteel kan er helaas nog niet gestemd worden, dat kan pas vanaf 11 augustus. U kan via deze link wel al onze inzending in detail bekijken.

Een paginagrote advertentie is heel waardevol voor ons en we appreciëren elke stem enorm. Breng dus al uw vrienden, familie en kennissen op de hoogte en als iedereen stemt, winnen we vast en zeker de publieksprijs! Dat betekent zoveel meer naamsbekendheid en zoveel meer gratis gezondheidszorg voor de armsten in Afrika.

Meer uitleg over de prijs en advertenties vindt u hier.