• Kom in actie voor Mercy Ships

Kom in actie voor Mercy Ships

Vier je binnenkort een geboorte, huwelijk, verjaardag, pensioen, jubileum, communie of lentefeest? Daar horen natuurlijk cadeautjes bij. Maar misschien tover je liever een glimlach op andermans gezicht dan zelf een geschenk in ontvangst te nemen.

Je kunt je familie, vrienden en collega’s vragen om de traditionele cadeautjes te vervangen door een gift ten voordele van mensen die het harder kunnen gebruiken. Als je een schenking doet aan Mercy Ships, dan steun je onze projecten in Afrika en draag je bij aan de dringende operaties voor onze patiënten. Voor giften vanaf 40 euro op jaarbasis ontvang je automatisch een fiscaal attest.

Er zijn allerlei manieren waarop je voor Mercy Ships in actie kunt komen. Wij hebben hieronder een aantal voorbeelden op een rij gezet.

Bedrijfsacties

Select HR Mercy Ships

In het kader van het thema ‘Welzijn op het werk’ organiseerde Select HR voor haar medewerkers een bewegingschallenge ten voordele van Mercy Ships.

Aertssen Group Mercy Ships Partner

Ook in 2022 schonk partner Aertssen Group naar goede gewoonte een mooie eindejaarscheque van 15.000 euro aan Mercy Ships.

Group Peeters Mercy Ships

De medewerkers van Group Peeters kwamen in actie en organiseerden een fietsevenement om Mercy Ships te steunen.

Brussels Airlines Mercy Ships

Mercy Ships ontving in 2018 de opbrengst van inzamelactie Bike for Africa 2018 van Brussels Airlines, een totaalbedrag van € 140 000.

DHL Mercy Ships

“Goede dingen doen voor onze gemeenschap  is onze verantwoordelijkheid als deel van de samenleving”, aldus Sofie Nieuwling van DHL.

Rederij ICL Mercy Ships

Rederij Independent Container Lines (ICL) doneert 6.176 euro aan de ziekenhuisschepen van Mercy Ships.

Schoolacties

Don Bosco Mercy Ships

De leerlingen en leerkrachten van de school Don Bosco Haacht schonken Mercy Ships een recordbedrag van maar liefst 33.000 euro.

Regina Caeli Mercy Ships

Op het Regina Caelilyceum werd het SOS-comité opgericht. Dit jaar werd ervoor gekozen om de opbrengst te doneren aan Mercy Ships.

Bites for Brussels actie Mercy Ships

Het evenement werd gehouden in het gebouw van de Indonesische ambassade. Daar stonden allerlei multiculturele gerechten uitgestald.

Sportieve acties

Team Navigator

Elias, Miguel en Olivier – drie vrienden van de Hogere Zeevaartschool in Antwerpen – waagden zich in de zomer van 2019 aan de Mongol Rally.

Kom in actie marathon Julie

Op 28 april 2019 liep Julie in Antwerpen haar derde marathon ten voordele van Mercy Ships. Ze liet zich sponsoren door vrienden, familie en collega’s.

Creatieve acties

André Bloemen kom in actie Mercy Ships

André verkocht samen met zijn vrouw en enkele vrienden brood ten voordele van Mercy Ships. Hij had hiervoor een broodautomaat voor zijn deur gezet.

Kom in actie Mercy Ships Liliane Caris

Via haar Instagram-pagina verkoopt Liliane kerststerren en haakwerktasjes, die ze met eigen handen maakt en verkoopt voor het goede doel.

Meer inspiratie nodig?

Wij denken graag met je mee

Schenk een Goodgift

Met een Goodgift schenk je een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een zelfgekozen goed doel – een organisatie dat hij/zij belangrijk vindt.

Je kiest de digitale cadeaubon of het Goodgift doosje – je bon in een mooie cadeauverpakking. Selecteer het aantal en het bedrag, vul jouw gegevens in en voer de betaling uit. Schenk de Goodgift aan de gelukkige ontvanger. Zodra jouw favoriete ontvanger de Goodgift in handen heeft, kan hij/zij het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel doneren.

Nog op zoek naar een origineel cadeau? Koop een Goodgift en spread the love! Dé cadeaubon voor goede doelen. De...

Geplaatst door Goodgift op Donderdag 10 september 2020